Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivää vietetään vuosittain 14.2. Useilla pareilla on tapana muistaa silloin omaa puolisoa myös jollain pienellä lahjalla.

Ystävänpäivää vietetään vuosittain 14.2. Ystävänpäivänä on tapana hemmotella tai muistaa oma puolisoa tavalla tai toisella. Olemme listanneet alle muutamia vinkkejä ystävänpäivälahjaksi tenkkapoon iskiessä.

Tuoreet vuoden 2023 ystävänpäivälahjavinkit:

  • Illallinen pimeässä kahdelle
  • Shitty Dinner kahdelle
  • Tallink Spa-romantiikkapaketti
  • Suklaahieronta

Ystävänpäivälahja naiselle

Jos se nyt tulee kenellekään miehelle yllätyksenä, niin useimmat naiset rakastavat lahjoja. Hemmotteluhoidot, kukat, suklaa, illallinen, hyvä shampanja, korut, leivokset, keikkaliput suosikkiartistin keikalle, onhan näitä. Kaikkein romanttisimmat ja rohkeimmat saattavat yllättää armaansa jopa kihloilla.

Ikimuistoisimpien ystävänpäivälahjojen listalta löytyy usein kuitenkin kaikki itse tehty. Enemmän tai vähemmän terävän kynän omaavat rustaavat itse runon, tarinan tai laulun. Jauhosormet leipaisevat kakun, taitelijat taulun ja mekaanikot huoltavat, pesevät ja tankkaavat naisen auton. Myös lapsivapaailta-etusetelit osoittaa huomioimista arjen kiireessä.

Ystävänpäivälahja miehelle

Ystävänpäivänä voi hyvillä mielin vähän irrotella romantiikankiilto silmissä myös miehiä. Kerran vuodessa ainakin voi unohtaa kätevät lahjat. Miten olisi intialainen päähieronta? Miesten illan tarjoilujen hoitaminen? Kokeilukerta johonkin täysin uuteen ja ennen kokemattomaan harrastukseen? Tarjoa tunti jotain uutta; kitaransoiton opetusta, golfia, valokuvausta, laskettelua, kokkausta, viinin maistelua.

Lisää lahjavinkkejä voit lukea myös täältä