Ystävänpäivän tapahtumat 2012

Ystävänpäivän tapahtumat 2012

On taas se päivä vuodesta jolloin läheisiä muistetaan ajatuksin, kortein ja ehkäpä lahjoin. Olemme jo listanneet lahjaideoita, joista voi olla hyötyä oman kullan hellimisessä. Tässä kirjoituksessa puolestaan on listattuna ideoita minne mennä ja missä tapahtuu ystävänpäivänä, jos jalkaa vipattaa, mutta perus ravintolaillinen halutaan vaihtaa johonkin muuhun.

Valtakunnallinen keikkapäivä

Tänä vuonna järjestetään ensimmäistä kertaa Valtakunnallinen keikkapäivä samana päviänä kuin ystävänpäivä. Valtakunnallisena keikkapäivänä erinäiset ravintolat ja baarit tarjoavat ilmaisia keikkoja niistä kiinnostuneille. Listalla on Suomen Rock-klubien liiton jäsenklubeja ympäri maata. Varmistuneet tapahtumapaikat ja esiintyjät ovat:

HELSINKI
Nosturi: Lord Est, Kuningasidea, Ras Henry & Finjam Reggae Band
Bar Loose: Walkalone
Korjaamo: Noora Tommila & Ilona Jokinen, The Hearing + Dj Harvest
Tavastia: Sydän, sydän, Big Wave Riders, Sporthorses
On the Rox: Tumppi Varonen & Rane Raitsikka Duo

JYVÄSKYLÄ
Lutakko: Soulfallen, Code for Silence, Hayley’s Royal Whores sekä ”Loputon Gehennan liekki” – elokuva alkuillasta

SEINÄJOKI:
Rytmikorjaamo: Aste, Zamius

HÄMEENLINNA:
Suisto-klubi: Bändimaraton – Wedding Crashers, PASA, F.A.L.L., The Promethean, Procella Ignis, Guerre Stellari ja koulubändejä

TAMPERE:
Klubi: Picnic with Lulu, Jukka Ässä

JOENSUU:
Kerubi: Luotain, 2songs, Citylight Ceremony, K-5, Restless Mind, MikeOne & Tuma + Edu, Little Jack, Human Ruins sekä Timanttiklubin DJ:t

TURKU:
Klubi: The Reactor, Audrey’s Missing, 5th of April, Shades of Nowhere

PORI:
Bar Kino: Rust´n´Rage, Roadside Story & Le Dommage

VAASA:
Doo-Bop Club: Bon Jouni, Meadow Island

Lisätietoja ja lisäyksiä kannattaa seurata täällä.

 

Suomen Punaisen ristin ystävänpäivätapahtumat

Suomen Punainen Risti järjestää myös omia tapahtumiaan ystävänpäivänä mm. Jämsänkoskella, Pertunmaalla ja Kaarinassa. Lue lisää täällä.

Ystävänpäivän talviuinti Rovaniemellä

Pohjoisessa Rovaniemellä puolestaan järjestetään ystävänpäivänä talviuinti. Lisätietoa osoitteessa http://www.lappi.fi/tapahtumat.

Ystävänpäivän konsertti Lohjalla

Lohjalla järjestetään Länsi-Uudenmaan musiikinopettajien johdolla ystävänpiväkonsertti alkaen klo 19. Konserttiin on vapaa pääsy. Lue lisää täällä.

Tampereella ystävänpäiväkonsertti

Tampereen Vanhassa kirkossa järjestetään Pirkanmaan musiikkiopiston puupuhallinoppilaiden ystävänpäivän konsertti. Lisätietoja tapahtumasta osoitteessa PMO.fi.

Turussa ystävänpäivän seminaari

Turussa järjestetään mm. ystävänpäivän seminaari, jossa pureudutaan yksinäisyyden syitä, seurauksia ja hallintakeinoja. Seminaari järjestetään Martin seurakuntatalolla. Lisätietoja Suomen valkonauhaliiton sivuilta.

Muita tapahtumia

Lisää ystävänpäivän tapahtumia kannattaa selata osoitteessa www.tapahtumatv.fi.

2012-02-13T19:17:22+00:00